Ik heb een paarden coaching gedaan en nu ?

Tijdens een sessie paardencoaching kan er veel gebeuren. Het paard kan op vele manieren jou bewust laten worden wat eerst niet zichtbaar was.

Dat is natuurlijk prachtig. De volgende stappen die je dan gaat maken zijn belangrijk voor jouw groeiproces. Wat ga je nu doen met deze nieuwe inzichten. 

Ik zou je willen adviseren om vijf vervolgsessies te doen over een periode van 2 maanden. Nieuw gedrag aanleren of oude patronen doorbreken heeft minimaal 6 tot 8 weken nodig.

Tijdens deze sessies gaan we samen daadwerkelijk stappen zetten en actie ondernemen om tot veranderingen in je leven te komen.

Ik ben gespecialiseerd in:

  • Assertiviteit en beter voor jezelf opkomen.
  • Inzicht in relatiesfeer waar sta jij, en waar wil je heen.
  • Omgaan met burn-out.
  • Scheiding en verlies.
  • Trauma.
  • Grenzen aangeven.

Een individuele coach sessie duurt een uur en kost 80 euro.

recensies:

Tjitske helpt mij om beter in het hier en nu te blijven en bewust te worden van mijn gedrag met behulp van de paarden.  Ik heb veel meegemaakt en Ik kom nu beter voor mezelf op. Ik kan ook steeds beter de spanning in mijn lijf loslaten waardoor ik meer rust en ruimte ervaar. De oefeningen met het paard zijn leuk en ik ga opgeladen en enthousiast weer naar huis. Vera.

Vannacht zakte ik in een droom, ik voelde dat ik elke keer verder zakte en elke keer weer opnieuwe een inzicht kreeg die ik niet bewust op heb kunnen slaan. Elke keer even wakker worden en weer wegzakken voelde heel goed. Wat was het een mooie middag het verdriet en de ontkenning met de helicoptervieuw is een zeer rustgevende gedachte. De zachtheid ervaren van de paarden omdat zij geen woorden gebruiken is echt heel fijn. Het werken met Tjitske vond ik echt heel leuk en leerzaam en de oefening met de paarden maakte mij veel duidelijk. Warme groetjes Trudi.

Door de coaching heb ik de oorzaken en stress van mijn burnout kunnen verwerken. Ik heb geleerd om mijn energie beter te verdelen, beter aan te voelen en mijn grenzen te bewaken. Hierin heb ik ervaren wat er stress- en rustsituaties in mijn lichaam gebeurt, heel apart om dit soms samen met het paard te doen. Ik ben en erg blij mee want ik heb dit hard nodig om met mijn HSP om te gaan. Vriendelijke groet Astrid Wouda.

Wat heb ik afgelopen woensdag genoten. Het was echt een cadeautje. Wel heb ik de avond en de volgende dag nodig gehad om bij te komen. Graag zou ik nog een afspraak met jou willen.

Hartelijke groet, Monique

Deel deze pagina